Skip to content

Varemærket M.R.O.DK blev brugt til at markere medlemskab af ”Registrerede Osteopater i Danmark”. Især i perioden under overgangsordningen blev varemærket betragtet som et kendetegn for medlemmer af Danske Osteopater (DO) og fungerede som en slags forsikring om, at medlemmerne opfyldte de krav der blev stillet til medlemskab af DO, og samtidig de krav der kunne føre til en autorisation som osteopat.

Da foreningen har ændret navn til Danske Osteopater, og da osteopati er en autoriseret sundhedsprofession og det kun er autoriserede osteopater der må anvende titlen ’osteopat’, har vores medlemmer stemt for at vi indfører titlen: M.D.O. – der står for Medlem af Danske Osteopater.

Vores autoriserede medlemmer vil fremadrettet anvende titlen: Autoriseret osteopat, M.D.O. eller kombineret med deres uddannelsestitler: Aut. Osteopat, DO, MSc, M.D.O.

Vores medlemmer der har færdiggjort deres uddannelse og afventer autorisation, fremgår af en særskilt oversigt på vores hjemmeside, under fanen: Find os – Færdiguddannede medlemmer. De må ikke kalde sig osteopat førend de har modtaget deres officielle autorisation, men kan indtil da anvende deres uddannelsesbetegnelse og titlen M.D.O.

I kan således kende vores medlemmer ved at de bruger titlen: M.D.O., eller medlem af Danske Osteopater, og samtidig har vi opfordret dem til at anvende vores medlemslogoer.

Medlemmer kan hente logoet her

Back To Top