skip to Main Content

Uddannelse

Danske Osteopater anerkender både danske og udenlandske akkrediterede uddannelser, grader og titelbetegnelser, hvor uddannelsesinstitutionen er akademisk anerkendt og akkrediteret af de nationale myndigheder, akkrediteret af European Quality Assurance Register for Higher Education (EQAR), eller tilsvarende er internationalt anerkendt.

Siden 2000 har fysioterapeuter, kiropraktorer og læger haft mulighed for at studere osteopati i Danmark via The International Academy of Osteopathy – IAO-,  som er akkrediteret af Bucks New University, England. I starten tog deltidsuddannelsen 5 år og afsluttede med en DO grad, Diploma in Osteopathy. Uddannelsens varighed er nu 4 år og afslutter med en mastergrad, Master of Science in Osteopathy, MSc.Ost.

European School of Osteopathy – ESO – har ligeledes tilbudt en 4 årig deltidsuddannelse for bl.a. fysioterapeuter, siden 2015. Uddannelsen afslutter med et diplom, D.O. i osteopati.

Alle deltidsuddannede osteopater der har en forudgående baggrund som fysioterapeuter, læger eller kiropraktorer, samt fuldtidsuddannede osteopater fra anerkendte skoler i Europa, kan søge om optagelse i Danske Osteopater.

Læs nærmere omkring de to deltidsuddannelser der tilbydes i Danmark:

www.iao.be

Danmark

Læs nærmere omkring nogle af de anerkendte fuldtidsuddannelser i Europa:

www.uco.ac.uk

www.kristiania.no/studier/bachelor/osteopati

Back To Top