skip to Main Content

Om Danske Osteopater

Danske Osteopater blev officielt stiftet i 2013 og er en interesseorganisation der varetager medlemmernes og professionens interesser, herunder ved at fremme informationen om osteopati og osteopatisk forskning i Danmark. Foreningen arbejder blandt andet på, at fastsætte kravene til uddannelsen, således at nyuddannede osteopater kan opnå dansk autorisation og blive medlem af Danske Osteopater. Derudover arbejder vi på, at:

  • stimulere til vedligeholdelse af medlemmernes faglige kompetencer
  • fremme, sammen med de udenlandske foreninger og organisationer, anerkendelsen af den osteopatiske profession og titel
  • opnå øget anerkendelse af den osteopatiske profession i Danmark gennem deltagelse og udvikling af den fælles europæiske standardisering af osteopati
  • repræsentere professionen ved forskellige professionelle arrangementer både i Danmark og i udlandet
  • arrangere kurser og webinars for foreningens medlemmer

Danske Osteopater består af ca. 250 færdiguddannede osteopater og omkring 65 studerende, hvoraf størstedelen af medlemmerne er uddannede fysioterapeuter i forvejen, mens vores øvrige medlemmer er fuldtidsuddannede osteopater, primært med bachelor- eller mastergrad fra anerkendte skoler i Europa.

Kontakt: 

Spørgsmål relateret til osteopatiuddannelsen rettes til de relevante skoler og spørgsmål til og om osteopatisk behandling rettes til den/de osteopater der findes i dit nærområde. Du finder oversigt over færdiguddannede osteopater her på siden, under fanen: Find os! 

Postadresse
Danske Osteopater, att. formand Hanna Tómasdóttir
Finsensvej 42, st tv
2000 Frederiksberg
CVR: 35373306

Generelle spørgsmål omkring foreningens arbejde sendes til:
info@danskeosteopater.dk

Hanna Tómasdóttir, formand for Danske Osteopater, kan enten kontaktes via mail eller telefon, i tilfælde af spørgmål der har relevans for foreningens arbejde eller er relateret til selve professionen:

hanna@danskeosteopater.dk
Telefon: + 45 26255699

Back To Top