Skip to content

Osteopati i Europa og på verdensplan

Danske Osteopater har et tæt samarbejde med de Nordiske osteopatiforeninger, der har dannet alliancen: Nordic Osteopathic Alliance. Vi indgår ligeledes i et tæt samarbejde med de øvrige Europæiske osteopatiforeninger som fuldgyldige medlemmer af den Europæiske organisation, Osteopathy Europe (OE). Vores formand, Hanna Tómasdóttir, har været President for OE siden 2019.

Derudover er Danske Osteopater fuldgyldige medlemmer af den internationale osteopati organisation, Osteopathic International Alliance – OIA.  OIA forener den osteopatiske profession på verdensplan, begge “streams”, de amerikanske læger der har en DO grad, samt de europæiske osteopater. OIA har over 120.000 medlemmer i 77 lande og vi blev det 9 land i verden der opnåede fuldt medlemskab. Vores formand, Hanna Tómasdóttir, blev valgt ind i OIA’s bestyrelse i maj 2021.

Som fuldgyldige medlemmer af OIA har vi stemmeret og derved en direkte indflydelse på vores profession på verdensplan.

[vc_btn title=”Læs mere om OE” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.effo.eu%2Feffo-board%2F||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1695165598673{margin-top: 30px !important;}”]
Back To Top