Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvad er LDN og hvorfor er det vigtigt, at netop I har kendskab til det?

10. oktober 2023-19:00 - 20:30

Webinar om LDN ved formand for LDN Foreningen, Anette Møberg

LDN eller Lav Dosis Naltrexon bruges i større og større omfang i Danmark primært mod kroniske smerter men også mod mange andre lidelser, hvorfor I også vil have patienter, der er på LDN eller ville have gavn heraf.

LDN er receptpligtig, hvorfor LDN Foreningen ikke tjener på præparatet.

Det er et præparat, der bruges off-label, idet det aktive stof Naltrexon oprindeligt er fremstillet til behandling af opioid- og alkoholmisbrug. Eftersom det er off-label har lægen ikke mulighed for at slå det op og læse om dosis, bivirkninger mm., og derfor bruges LDN for lidt – efter LDN Foreningens mening – og derfor er LDN Foreningen en nødvendighed.

LDN virker ikke som andre præparater og er ikke målrettet bestemte lidelser. Det kan have positiv effekt på over 180 lidelser heriblandt smerteproblematikker, autoimmune sygdomme, psykiske lidelser og cancer.

LDN virker primært gennem kroppens egne endorfiner, hvor igennem det øger energien, smertelindrer, reducerer inflammation, regulerer immunsystemet og microglia, opheler slimhinder og en del andet. Alene smertelindringen vil gøre at musklerne slapper bedre af, så det er lettere for jer at behandle. Overskuddet gør det lettere for jeres patienter at træne dvs. øvelserne I giver bliver rent faktisk lavet 😉

Kendskab til LDN vil også hjælpe jer og patienterne, hvis I kender tegnene på for høj dosis, da det absolut ingen effekt giver – tvært imod!

Oplægsholderen er Anette Møberg, formand for LDN Foreningen, uddannet fysioterapeut.

Invitation med link til webinaret bliver sendt ud til medlemmer af Danske Osteopater

Detaljer

Dato:
10. oktober 2023
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:
Back To Top