Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halvdagskonference

29 februar-8:00 - 14:00

Danske Osteopater afholder halvdagskonference for forsikringsselskaber, pensionsselskaber, patientforeninger m.fl.

Sted og tid
Konferencen afholdes på hotel Scandic Spectrum, Kalvebod Brygge 10, 6 sal, 1560 København, Danmark.
Torsdag den 29.02.2024 fra klokken 8.00-14.00

Gratis
Konferencen er gratis for inviterede deltagere

Program for dagen

8.00 – 8.30
Registrering og morgenmad

8.30 – 8.40
Indledning og program for dagen ved konferencier Eivind Møller

8.40 – 9.00
Hvem er Danske Osteopater? v/Hanna Tómasdóttir, Formand for Danske Osteopater. Profilering af den osteopatiske profession i Danmark, baseret på data fra spørgeskemaundersøgelse foretaget blandt medlemmer af Danske Osteopater i efteråret 2023. Vi kommer blandt andet ind på medlemmernes kønsfordeling, uddannelsesbaggrund,  kursusaktivitet, antallet af klienter om ugen, specielle fagområder osv.

Dertil introduceres det Kontinuerlige Faglige Udviklingsprogram (KFU), opbygning, indhold og formål.

9.00 – 9.30
Et oplæg v/osteopat Minik Nørreslet, Osteopat MSc. D.O og indehaver af Osteopati Bornholm. Minik fremlægger hvordan hans mangeårige samarbejde med Bornholms Regionskommune bidrager til færre langtidssygemeldinger og en hurtig afklaring og udredning af borgere på Bornholm som er i risiko for at glide ud af arbejdsmarkedet pga. skader eller smerter fra kroppen. Minik vil gennemgå hvordan den enkelte borger tages igennem processen fra et osteopatisk perspektiv, men også hvordan det overordnede helhedssamarbejde med Bornholms Regionskommune fungerer og skaber værdi for alle parter.

9.30 – 10.00
Fremtidens sundhedsløsninger bør indeholde digitale løsninger v/Per Gade, Fagdirektør Dansk Sundhedssikring. Især inden for læge og psykologområdet er det en oplagt mulighed og udvikling, der sker her og nu, men også indenfor de mere klassiske håndgribelige fag som fysioterapi samt osteopati bør fremtiden byde på muligheden for digitale løsninger. Hør Per Gade argumentere for værdien af “digital sundhed” samt dele ud af oplevelserne og erfaringerne med online fysioterapi hos Dansk Sundhedssikring.

10.00 – 10.15
Spørgsmål til oplægsholdere fra salen.

10.15 – 10.30
Stræk ben og netværks pause.

10.30 – 11.00
PROMs v/Thomas Hyldelund, Dansk Selskab for Osteopati. De foreløbige danske data fra en national spørgeskemaundersøgelse. Hvad siger vores klienter om os? Hvordan er deres oplevelse af osteopati? Hvad døjer vores klienter typisk med af problemstillinger? De danske PROMs data er en del af et større Europæisk projekt, ledet af Dr. Carol Fawkes og Dr. Jerry Draper-Rodi ved National Council for Osteopathic Research (NCOR) i UK.

11.00 – 12.00
Faciliteret Netværks dialog v/Eivind Møller. Hvad har I brug for fra Danske Osteopater? Hvordan kan vi gøre vores samarbejde endnu stærkere? Feedback fra netværksgrupperne.

12.00 – 12.15
Afrunding ved konferencier Eivind Møller.

12.15– 14.00
Frokost og Netværkspleje.

Detaljer

Dato:
29 februar
Tidspunkt:
8:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:
Back To Top