skip to Main Content

Uddannelse

Siden 2000 har fysioterapeuter, kiropraktorer og læger haft mulighed for at studere osteopati i Danmark via The International Academy of Osteopathy – IAO-,  som er akkrediteret af Bucks New University, England. I starten tog deltidsuddannelsen 5 år og afsluttede med en DO grad, Diploma in Osteopathy. Uddannelsens varighed er nu 4 år og afslutter med en mastergrad, Master of Science in Osteopathy, MSc.Ost.

Alle deltidsuddannede osteopater der har en forudgående baggrund som fysioterapeuter, læger eller kiropraktorer, samt fuldtidsuddannede osteopater fra anerkendte skoler i Europa, kan søge om optagelse i Danske Osteopater.

I USA er uddannelsen til osteopat integreret i medicinstudiet og en osteopatisk læge (D.O.) er således specialist i manuel behandling.

Foreningen Danske Osteopater består af 210 færdiguddannede osteopater og omkring 35 studerende, hvoraf omkring 90% af medlemmerne er uddannede fysioterapeuter i forvejen, mens vores øvrige medlemmer er fuldtidsuddannede osteopater, primært med bachelor- eller mastergrad fra anerkendte skoler i Europa.

Læs nærmere omkring IAO’s deltidsuddannelse der tilbydes i Danmark:

www.iao.be

Læs nærmere omkring nogle af de anerkendte fuldtidsuddannelser i Europa:

www.uco.ac.uk

www.kristiania.no/studier/bachelor/osteopati

Back To Top