skip to Main Content

Profil info

Beskrivelse af profil

Nikolaj Kaufmann er årgang 1979. Han blev fysioterapeut B.Sc. i 2006 og Osteopat D.O. i 2016.

I de sidste 13 år har Nikolaj været selvstændig indlejer  på privatklinikker i bla. København, Hillerød, Farum, Stevns og nuværende Næstved Rygcenter.
Udover den almene tilgang i privatklinikken, behandler og genoptræner han eliteudøvere af flere idrætsgrene, bla. triathlon, svømning, håndbold, kampsport, crossfit og vægtløftning. I en periode var han også fysisk træner og fysioterapeut hos Nordsjællands Håndboldklub. Han er en dreven og erfaren underviser, som i 10 år har undervist og uddannet personlige trænere og fysioterapeuter i træning og genoptræning, samt holdt foredrag om kroppens funktioner og træning på fitnessmesser, for store private virksomheder, hærens og flyvevåbnets officerskoler og meget mere.

Fra 2009-2011 var Nikolaj civil ansat ved Forsvarets Center For Idræt. Her var han ansvarlig for manuel udredning og behandling af danske soldater før, under og efter udsendelse. Det lykkedes teamet, med Nikolaj i spidsen for fysioterapien, at få etableret fysioterapi i det danske forsvar, mens han forskede i fysiske problematikker under før-under og efter udsendelse. Dette arbejde ledte til en stribe fysiske tests og funktionskrav, som ligger til grund for forsvarets fysiske test i dag.

På Næstved Rygcenter modtager han med åbne arme alle former for patienter. Her behandles babyer, motionister, håndværkere, pensionister, professionelle idrætsudøvere, trafikofre, kontorfolk og mange andre.

Han har således en god forståelse for udredelse, manuel behandling og træning på alle niveauer.

For Nikolaj er det helheden og forståelse for hjernen og kroppens samspil, der er afgørende i behandlingen.

Navn

Nikolaj Kaufmann

Titel

Osteopat D.O. M.R.O.DK, Fysioterapeut B.Sc

Klinik

Næstved Rygcenter

Region

Region Sjælland

Adresse

Eskadronsvej 4 D

By

Næstved

Postnummer

4700

Telefon Arbejde

55738844

Email

mail@nryg.dk

Udannelsesstatus

Jeg er færdiguddannet

Back To Top