skip to Main Content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Heldagskursus om migræne, spændingshovedpine og post-traumatisk hovedpine (hovedpine efter hjernerystelse)

29 oktober-9:00 - 16:30

Migræne er en primær hovedpinesygdom som rammer hver syvende person og over en milliard mennesker på verdensplan
Migræne har en række negative og væsentlige virkninger, ikke kun på de umiddelbart berørte, men også på deres familier, kolleger, arbejdsgivere og samfundet. På trods af omfattende behandlingsmuligheder og diagnostiske kriterier forbliver den kliniske behandling suboptimal med fejldiagnosticering og underbehandling af migræne som væsentlige udfordringer.

Heldagskursets indhold
Dr. Thien Phu Do, lægefaglig rådgiver hos Nationalt Videnscenter for Hovedpine og forsker på Dansk Hovedpinecenter ved Rigshospitalet, vil holde oplægget “Migræne – patofysiologi og multidisciplinær behandling”.

Dette heldagskursus vil fokusere på de underliggende biologiske mekanismer for hvorfor og hvordan migræneanfald manifesterer sig. Derudover vil der være fokus på diagnostik, komorbiditeter og hvilke faldgruber man bør være opmærksom på. Ikke mindst vil kurset gå i dybden med evidensen for forskellige farmakologiske og non-farmakologiske behandlinger, såsom neuromodulation og biofeedback, som vil kunne bruges som grundlag til en multidisciplinær behandlingsstrategi.

Lokation
Tivoli Hotel & Congress Center, København V.

Pris
2000 kr.

Kun for medlemmer af Danske Osteopater
Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Danske Osteopater, men autoriserede sundhedspersoner, der er interesserede i at deltage, er velkomne til, at sende en forespørgsel til info@danskeosteopater.dk

Medlemmer kan tilmelde sig arrangementet under Intranet – efter login

Detaljer

Dato:
29 oktober
Tidspunkt:
9:00 - 16:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Danske Osteopater
E-mail:
info@danskeosteopater.dk
Back To Top