
- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Danske Osteopaters Fagkongres 2023
28 april - 29 april

Vi glæder os allerede meget til vores allerførste Fagkongres der afholdes fredag den 28. og lørdag den 29. april 2023, hvor selveste Christian Fossum, Associate Professor and Head of Osteopathic Studies at the Norwegian School of Health Sciences, holder oplæg for os om fredagen.
Vi glæder os meget til at se jer til nogle virkelig spændende faglige oplæg, i gode rammer på Tivoli Hotel & Congress Center, og i det bedste selskab.
Kun for medlemmer
Arrangementer er kun for medlemmer af Danske Osteopater.
10 års jubilæum
Fredag aften den 28. april fejrer vi foreningens 10 års jubilæum, da foreningen blev officielt stiftet i efteråret 2013.
Program
Fredag den 28.04
08.00 – 09.00
Registrering og let morgenmadsbuffet på Tivoli Hotel & Congress Center
09.00 – 16.30
Clinical Considerations of the Lymphatic System, Connective Tissue and Scar Tissue Management v/Christian Fossum, DO Associate Professor, School of Health Sciences, Kristiania University College
17.45 – 01.00
Middag, live musik og fest i det bedste selskab på Hotel Scandic Spectrum.
Lørdag den 29.04
09.30 – 10.00
Registrering og let morgenmadsbuffet på Tivoli Hotel & Congress Center
10.00– 10.45
Presentation 1: Overview of U.S. DOs and the Evolution of the OIA-WHO Glossary Project. Dr. Rebecca Giusti, D.O., Associate Professor, Chair Depart. of Neuromusculoskeletal Medicine/Osteopathic Manipulative Medicine (NMM/OMM) College of Osteopathic Medicine of the Pacific Western University of Health Sciences, USA.
10.45 – 11.15
Pause. Kaffe, the, frugt og vand
11.15– 12.00
Presentation 2: Trusting Hands: Dr. Sutherland’s Findings Now Being Validated. Dr. Rebecca Giusti, D.O., Associate Professor
12.00 – 13.00
Frokost i Tivoli Brasserie. Gratis for de medlemmer af Danske Osteopater der har tilmeldt sig årets Fagkongres
13.00–14.30
Generalforsamling – I del
14.30 – 15.00
Pause. Kaffe, the, kage, frugt og vand
15.00 – 16.30
Generalforsamling – II del
16.30 – 18.00
Afslutning på dagen med sandwich, frugt, vin, vand og øl