Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dagskonference

27. april 2023

Dagskonference – Hvordan bidrager vi til et sundere, stærkere og mere sammenhængende sundhedsvæsen?

Godt samarbejde og brobygning indenfor sundhedsvæsnet forudsætter, at de involverede parter har et godt kendskab til hinanden. Osteopaterne er en relativt ny aktør indenfor det danske sundhedsvæsen, da vi blev inkluderet i det respekterede selskab af autoriserede sundhedsprofessioner i 2018.

Danske Osteopater inviterer derfor relevante aktører, herunder repræsentanter fra den private – og offentlige sundhedssektor, patientorganisationer, forskere, politikere, forsikringsselskaber, idrætsforeninger m.fl., til en dagskonference, torsdag den 27. april 2023, på Scandic Spectrum, Kalvebod Brygge 10, 1560 København V.

Osteopati, mental sundhed og netværk
Dagskonferencen består af tre hovedemner: osteopati, mental sundhed og netværk, og vi har inviteret højt profilerede oplægsholdere, forskere og ledende profiler indenfor de respektive områder.

Kom og lær os og de andre deltagere bedre at kende, og vær nysgerrig på hinandens profession og baggrund. Vi har hver især noget at byde ind med og bidrager alle til et stærkt og sammenhængende sundhedsvæsen, hvor der er behov for- og plads til os alle.

Kun for inviterede deltagere
Dagskonferencen er kun for inviterede deltagere, og for dem er konferencen gratis. Vi byder på let morgenmad, kaffe, the, vand og frokost, samt hapsere i slutningen af dagen.

Hvis du mener at dagskonferencen er relevant for din organisation eller arbejdsplads, så send en mail til info@danskeosteopater.dk

Ses vi?

SE PROGRAM

Detaljer

Dato:
27. april 2023
Begivenhed Kategori:

Sted

Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10 København V 1560 Danmark

Arrangør

Danske Osteopater
Email
info@danskeosteopater.dk
Back To Top